Hvilken leverandør skal vi vælge til vores messestande?

For at man som kunde har en god mavefornemmelse, hviler trygt i at ens leverandør leverer den vare, man ønsker, og at den bliver udført i det, der svarer til ens forventninger, så er der en meget vigtig detalje, der skal være på plads. At man har valgt den rigtige leverandør.

Hvilken leverandør skal vi vælge til vores messestande?

For at man som kunde har en god mavefornemmelse, hviler trygt i at ens leverandør leverer den vare, man ønsker, og at den bliver udført i det, der svarer til ens forventninger, så er der en meget vigtig detalje, der skal være på plads. At man har valgt den rigtige leverandør og afklaret alt i god tid.

Men hvem skal vi så vælge for at være sikre på, at de matcher os og kan forstå det, vi gerne vil opnå med vores messestand.? Udbuddet er jo stort…… Eller er det nu også det?

Der er mange dygtige leverandører af messestande i Danmark, men der tegner sig ofte et ret godt billede af hvilken typer firmaer, der havner ved de forskellige leverandører. Det kommer som en naturlig konsekvens af at de messeleverandører, vi har at vælge imellem, på mange måder er vidt forskellige både hvad angår størrelse, kompetencer, design og fokusområder.

Hvis Jeres behov er en Ford Mondeo, virker det måske lidt skørt at kigge på bil ved en Ferrari forhandler! Og omvendt: er jeres behov en Ferrari, så går i jo heller ikke ned til den lokale brugtbils forhandler og spørger.

Lad os nu lege lidt med tanken om, at den lokale forhandler, som I har kendt i 20 år, siger at kan skaffe og sælge jer en Ferrari billigere end Ferrari forhandleren selv.

Hvad er chancerne så for, at han har alle kompetencer og alle de rigtige værktøjer internt til at holde jeres bil kørende?

De vil nok være så godt som nul, hvilket vil betyde, at når I kører bilen på værksted hos ham, skal han ud og betale sig fra at få andre til at udføre arbejdet for sig, eller bruge penge på at købe eller leje dyrt udstyr for at kunne leve op til jeres forventninger og det aftalte.

Og vi ved jo godt hvem der i sidste ende kommer til at betale for dette. Det gør Du.

Så en dag i nær fremtid viser det sig at den billigere Ferrari man købte, fordi man kun havde fokus på selve salgsprisen, endte med at blive den dyreste,
og tiden, man havde bilen i, var fyldt med frustrationer over de evige debatter med forhandleren og over de mange irriterende, uventede ekstra regninger……

Det er meget lig med messebranchen. Alle vil gerne sælge jer en stor, flot stand, og nogle vil sælge den til en billig pris. Det er ikke altid det klogeste valg på sigt, da de ofte er nødt til at hente pengene på andre punkter.

Der er også nogle leverandører i branchen som gerne bare vil have lukket salget og skærer ind til benet, velvidende at det ikke dækker jeres behov, for når aftalen først er i hus, er det meget nemmere at sige "det er ekstra", "det er en opgradering", eller "det var ikke i hovedaftalen". Ergo så kan alle tilføjelserne blive lagt på efterfølgende, og de koster næsten altid lidt mere end normalt, da man skal have hentet det tabte hjem.

For nogle få sælgere kan det ind imellem være en bevidst beslutning at starte så lavt som fysisk mulig for at ”snyde” kunden på overfladen og få opgaven foran næsen på de andre der måtte byde ind. Desværre lykkes dette stadig og nogle kunder kigger da også kun på det samlede beløb nede i hjørnet, men glemmer/kan ikke gennemskue alle de skjulte udgifter, der kommer bagefter.

Derfor skal man tænke det hele rigtig godt igennem, inden man beder om tegninger og tilbud, så man afleverer et brief, der fortæller præcist, hvad det er de skal levere på alle punkter og at i ikke kun kigger på prisen i bunden!

Vi har stort kendskab til branchen, leverandørerne, underleverandører, stærke/svage sider og vi ved hvad der er en fair pris.

Derfor kan vi altid give jer den bedste rådgivning, lave et gennemført brief, hjælpe jer med at få en god overskuelig aftale, skabe mere værdi, overblik, til en pris alle parter er tilfredse med OG ved en leverandør, der matcher opgaven og Jeres ønsker.

Se mere