Utilfreds med din leverandør, eller burde i se indad ?

Ville det ikke være skønt at vide med sikkerhed, at man har en god og dygtig leverandør, får den service man fortjener, leverancer der lever op til behov og til en pris som er konkurrencedygtig, som ikke skal forhandles hele tiden?

Utilfreds med din leverandør, eller burde i se indad ?

Hvem vil ikke gerne have at deres leverandører leverer et produkt, en service som står i mål med jeres forventninger og til en fair pris?

Vi hører dagligt fra andre vi kender, brok over leverandører og underleverandører. Det er næsten aldrig kunden/os selv der fejler......vel??

Sætninger som: Det giver da sig selv, eller det kan de da tænke sig til, er i nogle tilfælde noget af det dummeste man kan sige, allerede der burde man lige stoppe op og se indad, du kan ikke forvente af noget andet menneske at de kan læse dine tanker.

Korrekt, der er da en del derude som langt fra leverer det de burde iht. pris og det de siger de kan, eller simpelthen bare ikke fatter budskabet. Men vi har heldigvis også nogle som leverer deres varer, med et smil på læben, velvidende at de kan imødekomme deres kunder på alle fronter og til den rigtige pris!!  Men det kan de kun hvis de kender jeres behov.

Disse leverandører kan til tider værre lidt sværere at finde hvor end vi gerne ville, da det rigtige match helst skal være der.

Prisen er ikke alt, men den burde selvfølgelig matche de forventninger vi har, men hvilke forventninger er det så vi har, gør jer selv dette klart, skriv det ned evt. i et brief og giv dette til leverandøren sammen med en mundtlig overdragelse, så har I da gjort jeres del, for at opnå det i ønsker.

For nogen handler det desværre kun om pris, men som skrevet i et tidligere indlæg, så dem der kun kigger hårdt på prisen, opnår sjældent det som giver dem værdi på den lange bane og ender med at bruge en masse unødig tid og ressourcer på at løse en masse andre udfordringer forbundet hermed. Gjort op i ressourcer, klager og rettelser, ender disse leverandører tit med at være de dyreste du har haft.

Ville det ikke være et skønt at vide med sikkerhed, at man har en god og dygtig leverandør, får den service man fortjener, leverancer der lever op til behov og til en pris som er konkurrencedygtig, som ikke skal forhandles hele tiden?

Vi er i gang med og har allerede hjulpet flere kunder med at opnå dette. Vores store netværk, samt stor faglig indsigt, gør at vi kan og vil udfordre og i de fleste tilfælde hjælpe med at finde bedre aftaler og forhold end i har i dag, til den rigtige pris, messestande, produktion, indretning af domiciler, trailere og showrooms, samt masser af andre opgaver.

Hjælper vi jer ikke til dette, så hjælp jer selv!

Afstem forventninger internt, skriv det hele ned og overdrag dette, så er det i hvert fald ikke jer som ikke har gjort jeres arbejde ordentligt.

 

Bjørn Andersen

Expoadvisor

AV løsninger til messestande

AV løsninger til messestande

AV udstyr til en messestand burde generalt vælges med større omtanke, så man opnår størst effekt og værdi for sin investering!
Se mere